Dort-želé červené Dr. Oetker
Tenká vrstva želé … a ovoce zůstane krásně čerstvé!
Dort-želé červené Dr. Oetker je ideální pro podtržení barvy a lesku jahod, malin, višní a jiných červených plodů.
Příprava je velmi jednoduchá, stačí jen smíchat
s vodou nebo ovocnou šťávou, 1 minutu povařit
a nalít na ovoce. To pak pod tenkou vrstvou želé
zůstane krásně lesklé po dlouhou dobu, prostě
jako právě utržené. Dort-želé Dr. Oetker je vyrobené na bázi karagenanů z mořských řas.
Nepostradatelný pomocník pro svěží ovocné dorty!
V nabídce i Dort-želé čiré nebo Dort-želé žluté pro podtržení barvy a lesku žlutého ovoce jako jsou např. meruňky, broskve, nektarinky, ananas nebo banán. Inspirativní recepty najdete na www.oetker.cz
Nezávazná doporučená cena: 13,90 Kč / 10 g