Podravka NATUR – Novinka!

Kurkuma, libeček, mořská sůl a 480 g čerstvé zeleniny je obsaženo ve 150 g Podravky Natur, která dodá Vašemu pokrmu neodolatelnou chuť přírody. Podravka Natur je pouze z přírodních surovin, bez „éček“. Jen zelenina, vybrané koření a nic víc, to je recept matky přírody!

Cena: 38,90 Kč

Vyzkoušejte chutné Fettuccine se špenátovým krémem a opečenými cherry rajčaty

Potřebujete pouze:

400 g těstovin fettuccine

sůl

2 lžíce olivového oleje

hrst cherry rajčátek

4 lžíce másla

3 šalotky

200 g malých bílých žampionů

1 lžíce hladké mouky

50 g strouhaného parmazánu

250 ml smetany ke šlehání

500 g mraženého špenátového protlaku

1 lžička Podravky Natur

3 stroužky česneku

čerstvě mletý pepř

čerstvá bazalka

Těstoviny si dejte vařit do velkého množství vroucí osolené vody a vařte je, dokud nebudou mít tu správnou konzistenci. Rajčata nařízněte na špičce do kříže a dejte na malou pánvičku s trochou olivového oleje a za občasného potřesení je pár minut opékejte, aby se opekly ze všech stran, pak je osolte. Mezitím si na velké pánvi rozpusťte máslo, přidejte šalotku pokrájenou na kolečka a očištěné žampiony překrojené na poloviny. Opékejte několik minut, pak poprašte moukou a za stálého míchání ji nechte také lehce opéct (stačí minuta). Přidejte smetanu ke šlehání, parmazán, špenátový protlak a Podravku Natur, stáhněte plamen na minimum, zakryjte poklicí nebo alobalem a nechte několik minut prohřívat do rozmrazení špenátu. Na závěr přidejte prolisovaný česnek, pepř a nechte krátce projít varem, v případě potřeby osolte.

Fettucine podávejte přelité špenátovým krémem a vše ozdobte opečenými rajčátky, bazalkou a čerstvě mletým pepřem.

 

Dobrou chuť!

Celkový dojem: 4.5 4.5
Cena 4.5 4.5
Kvalita 4.5 4.5
Obal 5 5