Penne s lososem a bazalkou
INGREDIENCE:
pro 2 osob
1 balení Bonduelle
Legumio penne z
červené čočky a
mrkve, 250 g
4 filety z lososa na
kousky
2 šalotky
250 ml smetany
1 PL citronové šťávy
sůl, mletý pepř
bazalka na
dozdobení
POSTUP
krok 1
Zeleninové penne vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 7 min., následně je
scedíme a propláchneme studenou vodou.
krok 2
Lososa a šalotku opečeme.
krok 3
Podlijeme smetanou, dochutíme solí, mletým pepřem a citronovou šťávou.
krok 4
Uvařené penne přimícháme k lososu a před podáváním ozdobíme bazalkou.
krok 5
BON APPÉTIT!
Celkový dojem:
0
0
Cena
0
0
Kvalita
0
0
Obal
0
0