Chocolate Cookies s TABASCO® omáčkou

Chocolate Cookies s TABASCO® omáčkou

Ingredience:

  • 1 ½ lžičky TABASCO® Red Pepper Sauce
  • 2/3 šálku másla pokojové teploty
  • 2/3 šálku cukru
  • ½ šálku třtinového cukru
  • 1 vejce
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1 ¾ šálku hladké mouky
  • 1 šálek nasekané čokolády (případně čokoládové čočky, pokud máte)
  • ½ šálku nahrubo nakrájených vlašských ořechů

Šálek = americký „cup“ o objemu 250 ml.

 

Postup:

Předehřejte troubu na 180°C.

V robotu na střední rychlost míchejte máslo, oba cukry, vejce, TABASCO omáčku a vanilku odkud vám nevznikne směs nadýchané konzistence. Snižte rychlost a přidejte mouku. Až se mouka spojí se směsí, přidejte čokoládu a ořechy.

Lžící odkrajujte těsto a pokládejte na plech vyložený pečicím papírem přibližně 5 cm od sebe. Pečte přibližně 15 minut nebo dokud nejsou cookies zlaté. Po vytažení z trouby nechte cookies 5 minut dojít a poté je vyskládejte na mřížku a nechte vychladnout.

TABASCO® a přidružená loga jsou ochranné známky společnosti McIlhenny.“

 

 

 

 

Celkový dojem: 0 0
Cena 0 0
Kvalita 0 0
Obal 0 0