Chocolate Cookies s TABASCO® omáčkou
Ingredience:
- 1 ½ lžičky TABASCO® Red Pepper Sauce
- 2/3 šálku másla pokojové teploty
- 2/3 šálku cukru
- ½ šálku třtinového cukru
- 1 vejce
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 1 ¾ šálku hladké mouky
- 1 šálek nasekané čokolády (případně čokoládové čočky, pokud máte)
- ½ šálku nahrubo nakrájených vlašských ořechů
Šálek = americký „cup“ o objemu 250 ml.
Postup:
Předehřejte troubu na 180°C.
V robotu na střední rychlost míchejte máslo, oba cukry, vejce, TABASCO omáčku a vanilku odkud vám nevznikne směs nadýchané konzistence. Snižte rychlost a přidejte mouku. Až se mouka spojí se směsí, přidejte čokoládu a ořechy.
Lžící odkrajujte těsto a pokládejte na plech vyložený pečicím papírem přibližně 5 cm od sebe. Pečte přibližně 15 minut nebo dokud nejsou cookies zlaté. Po vytažení z trouby nechte cookies 5 minut dojít a poté je vyskládejte na mřížku a nechte vychladnout.
„TABASCO® a přidružená loga jsou ochranné známky společnosti McIlhenny.“