Můj Super Box Coming Out!

Jak začít?

Jmenuju se Naďa a ráda bych se Vám představila. Už se o Vás starám delší dobu, takže si zasloužíte vědět, kdo jsem ? A proč je tu Super Box.

Jsem vdaná za skvělýho chlapa Pavla a mám dva kluky (Davida 8let a Filipa 3roky), s kterými bydlíme na vesnici a moc si to užíváme. Od 22let jsem obchodník. Mnoho let jsem pracovala ve vydavatelství Burda jako obchodní zástupce/inzertní poradce např. pro časopis Apetit nebo Svět ženy. Časopisy,  které mnozí z Vás dobře znáte.

V roce 2013 přišla příležitost rozjet obchodní zastoupení pro německou firmu brandnooz, která působí na českém trhu. Nicméně po skoro čtyřech letech jsem zjistila, že mě práce tam těší čím dál tím méně. A s brandnooz se rozloučila.

Mám veselou povahu, a tak je i Můj Super Box barevný a veselý.  Cílem je, alespoň jeden den v měsíci Vám a Vaší rodině udělat příjemnější den nejen krabicí, ale hlavně obsahem v ní.

Jinak abyste si nemysleli, že mám všechno se značkou „ideál“. Jako většina z Vás i já mám za sebou pár krušných chvilek. Po narození druhého syna jsem onemocněla celkem vážnou autoimunitní nemocí, která ovlivnila naši rodinu i život. Následovala rychlá léčba a přibrala jsem úctyhodných 20kg k nezhubnutým poporodním kilíčkům. Zápasník sumo by mi mohl závidět ??

Naštěští díky péči milovaného manžela Pavla, jsme vše zvládli.

 

Pokud se Vám Můj Super Box líbí, podporujte nás tím, že o Super Boxu budete mluvit s přáteli a známými! Každé objednávky si upřímně ceníme a věříme, že se to nezmění i kdyby se prodávalo 10x víc než teď. Protože jsou to Vaše peníze, které s důvěrou posíláte mě a mojí rodině. A podporujete nejen moji rodinu, ale zároveň i české firmy, které nám dodávají zboží nebo vyrábí naše krásné krabice!

Děkuju Vám, že tu Super Box je

Vaše Naďa

Celkový dojem: 0 0
Cena 0 0
Kvalita 0 0
Obal 0 0